Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır.

Son Dakika Haberleri – Haberbildir.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Güncel
  4. »
  5. ÇGC Başkan Adayı Kurtul Çakın’dan Değişim Çağrısı

ÇGC Başkan Adayı Kurtul Çakın’dan Değişim Çağrısı

haberci haberci -
2 0

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkan adayı Kurtul Çakın, çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Son olarak Mersin İnternet Gazetecileri Cemiyeti’ni (MEİGDER) ziyaret eden Çakın, burada gazeteci büyükleri ve meslektaşlarıyla buluşarak projelerini anlattı ve başkanlık vizyonunu paylaştı.

Değişim Vurgusu: “ÇGC’de Taze Kan Şart”

Kurtul Çakın, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, ÇGC’nin kurumsal anlamda yıprandığını ve yeniden güçlü bir şekilde ayağa kalkması gerektiğini ifade etti. ÇGC’nin 1974 yılında kurulduğunu ve Çukurova’nın sesi haline geldiğini hatırlatan Çakın, cemiyetin günümüzde zor bir dönemden geçtiğini belirterek şunları söyledi:

“Bu cemiyetin geldiği durum bizleri çok üzüyor. Artık taze bir kana ve güçlü bir yönetime ihtiyaç var. Değişim şart diyorum ve bu göreve talip oldum. Meslektaşlarımın desteği ile ÇGC’yi yeniden ayağa kaldırmak için buradayım.”

MEİGDER’den Tam Destek

MEİGDER Başkanı A. Vahap Şehitoğlu, Kurtul Çakın ve ekibini samimi bir ortamda ağırlarken, Çakın’ın adaylığını desteklediklerini açıkça belirtti. Şehitoğlu, yaptığı konuşmada, ÇGC’nin yeni bir döneme girmesi gerektiğini vurgulayarak şunları söyledi:

“Kurtul Çakın’ın başkanlık için en doğru isim olduğuna inanıyoruz. Seçim sonrası, ÇGC’de tertemiz bir sayfa açılacağına dair inancımız tam. Biz her konuda ve her koşulda yanınızdayız.”

Sonuç

Kurtul Çakın’ın ÇGC Başkanlığı için başlattığı değişim çağrısı, camiada büyük yankı uyandırıyor. Meslektaşlarından aldığı destekle Çakın, ÇGC’yi daha dinamik ve güçlü bir yapıya kavuşturmak için çalışmalarını sürdürüyo

İlgili Yazılar